Mammalivet på landet

Tre kvinnor drog i mig samtidigt

Helgen är snart förbi och den har innehållit massor. Barnen skulle vara hos min mamma och pappa från lördag till söndag. Så vi hann och fixa här hemma samt få lite egentid innan resan. Blev inte riktigt som planerat men det blev bra ändå.

Lördagen började lugn, eller så lugnt det kan bli med två morgonpigga barn. Tanken var att jag skulle åka på massage vid 11.15 och skulle då lämna barnen innan. Massagen hade jag sett fram emot så länge. Men klockan 9 får jag ett sms om att hennes son blivit kräksjuk under natten men att hon skulle jobba. Men förstod om någon ville avboka. Ehm JA, vill inte åka på något innan resan. Jag blev så besviken. Det slutade med att jag ringde runt och fick en tid hos ett thailändskt spa i Visby. Ryggmassage i 45 minuter. Toppen tänkte jag! När jag kom dit började en massera ryggen, eller först kröp hon på alla fyra på mig men sen börja hon massera ryggen. Sen kom en andra och klämde på benen och fötterna och efter en stund kom en tredje som massera armarna. De drog, slog och knäckte på mig och framför allt i huvudet. Blev lite skraj med tanke på hjärnskakningen. Men det gick bra. När jag kom till bilen igen så hade det bara gått 30 minuter. Misstänker att dem skyndade på det genom att vara fler. Konstigt men så vart det. Jag var helt mörbultad men det var samtidigt skönt.

Efter massagen fick jag och Philip massor av saker gjorda. Vi packade, städade både ute och inne och därefter bytte vi om för en middag på stan.

Under middag hörde mamma av sig om att Aylie bara helt plötsligt fått feber (har hon inte haft på två år typ) och däckat på soffan. Vi bestämde oss för att hämta hem henne. Men Lykke fick sova kvar, eftersom hon redan sov. När vi kom hem bädda vi alla ner oss i vår säng och såg på Alfons Åberg. Inte riktigt vad vi hade planerat men det blev mysigt ändå.

På morgonen så tog vi frukost i sängen. Sedan fortsatte vi städa lite, sätta ihop badrumsmöbler och leka innan vi åkte för att hämta hem Lykke. Vi tog en fika och åkte sedan hem. Igår hade vi tagit bort babyskyddet och satt i nästa modell av stol. Eftersom vi skall åka iväg så behövdes det göras. Lykke tyckte det var spännande första minuten sen skrek hon bara. Dock var hon trött och i denna sitter hon väldigt upprätt. Men hon vänjer nog sig. Hon såg så stor ut helt plötsligt.

Denna helg så här även hennes femte tand tittat ut. Höger framtand. Den vänstra är på gång ut den med. Håller alla tummar för att den tittar ut innan onsdag och resan som börjar. Hon somnade för en 45 minuter sedan och har redan vaknat och varit ledsen två gånger. Så något är det som stör henne absolut. Förbereder mig på en natt med väldigt lite sömn. Hoppas jag hinner få lite chips innan jag måste lägga mig bara.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats