Mammalivet på landet

Tallrikarna brukade flyga

Vår lilla 1-åring är en riktig vilde vid matbordet. Tallrikar, mat och flaskor/glas flyger ofta ner på golvet. Hon ogillar att sitta still och är en riktigt duracellkanin. Så att sista still vid bordet gör att energinivån fylls på ännu mer och då flyger saker som kommer i hennes väg…fram tills nu!

I samarbete med Twistshake har vi fått hem detta underlägg som man klickar i tallriken i och sedan går den inte att lyfta. Underlägget skapar ett slags vakuum mot bordet och det gör den svår att lyfta. Vilket har underlättat våra måltider. Det blir mindre att städa efter varje måltid. Vem vill inte slippa städa hela köket efter varje måltid?! Sedan är den smidig att diska och hålla ren.

Känner ni igen er och också vill slippa städa så mycket efter varje måltid, så använd er av min rabattkod. Med ”momentsbylinda” får ni 20 % rabatt på hela sortimentet och 10 % extra rabatt på redan 50 % rabatterade Neon-serien. Gå in på twistshake.com för att se vilka produkter som skulle passa er familj och använd rabattkoden för att få rabatt på beställningen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats