Mammalivet på landet

Julen flyttar in, sakta men säkert

Jag älskar december månad och att piffa och det ihop blir toppen. Så jag har inte kunnat hålla fingrarna bort, så det har smugit sig in lite jul-feeling här hemma. Speciellt när man går hemma och fixar så är det lätt att börja i god tid. 

Det har bland annat fått flytta in en gammal kälke från gården och en del granris och juliga kuddar i soffan. 

   
 
Läget annars då?! Aylie har åkt på en förkylning och har nu i två dagar varit lite febrig och snorig. Vilket innebär jobbiga nätter med en mycket ledsen tjej. Förstår jag, eftersom det är jobbigt att andas och så har man ont i kroppen. Jag hatar det också. Jag börjar också känna mig hängig men försöker tänka bort det, har inte tid. Håller ju på att renovera och går ju inte att avvika från planen som är satt. 

Nu håller jag på att måla en massa, just nu taket och vilket pill det är men skall bli skönt när det är klart. Igår beställde jag också tapeter som kommer i veckan. Så när det är färdigmålat så blir det att tapetsera. Vi beställde tapeten till höger, grå bakgrund med stora vita stjärnor och sen är tapeten lite metallic. 

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats