Mammalivet på landet

Mer bilder på soffan 

I onsdag fick vi hem vår nya soffa och wow. Den passar mycket bättre in i rummet med färgerna och passar även vår livsstil lite mer i dagsläget. Den är större och det gillar jag mest. Samt att den inte är lika ”säckig” som den förra kändes. Vi kan båda vuxna idag ligga raklånga i soffan och det kunde vi inte innan. 

   
Min favoritplats är detta djupa hörn. Där man kan kura ihop sig under en filt både en och två personer. Denna myshörna har även lite mindre lösa kuddar och resten av soffan har större ryggkuddar som jag gillar. Den ”säckiga” känslan försvinner då och det gillar jag för jag fick så ont i ryggen av den förra…tecken på att det kanske är dags att bygga upp kroppen igen efter graviditeten. 

 
Dock slåss vi om denna myshörna, jag och katten. Men det bästa är att vi får plats här båda två…om han vill.

  
   
  

Den andra ändan har en stor divan, som har blivit Philips favoritplats. Där han kan sträcka ut sig.  
Nu längtar jag så till advent då det skall piffas och förberedas inför december månad. Lovely!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats