Mammalivet på landet

Nya produkter till barnen

I samarbete med Twistshake har vi fått hem några produkter till barnen. Dessa kommer garanterat underlätta våra måltider.

Bland annat fick vi hem denna tallrik som är uppdelat i tre ”fack”. Ni som har barn vet att blanda maten kan vara känsligt. Med denna tallrik blir aldrig det en sån situation. Denna tallrik är också perfekt att packa med i picknick-korgen, för den har lock.

Sedan fick vi hem ett set med barnbestick. Det är i rostfritt stål med softtouch-handtag. Besticken ligger stadigt i handen och glider inte ur handen trots geggiga händer. Det gillar man.

Favoriten är denna pipmugg i pärlemo-rosa. Barnen får ett bra tag i handtagen och de behöver suga ur drycken. Vilket gör att det aldrig rinner ut något när man vänder på muggen. Sedan har den en slags ”sil” som gör att det är perfekt att lägga frukt i vattnet. Jordgubbar kommer garanterat vara en sak vi lägger i muggen i sommar. Somrigare kan det inte bli tycker jag.

Såklart har jag även en rabattkod till er. Med rabattkoden momentsbylinda får ni hela 20 % rabatt på HELA sortimentet, även med limited edition kollektionen Pearl. Ni får även ytterligare 10 % rabatt på den redan 50 % rabatterade Neon-kollektionen. Så uppger ni min rabattkod när ni handlar något från Neon-kollektionen får ni alltså 60 % rabatt. Så shoppa på vänner! Gå in på twistshake.com för att se vad som skulle passa er familj.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats