Mammalivet på landet

Öppet hus här hemma idag 

I eftermiddag var det återigen dags för öppet hus här hemma. Som jag brukar ha två gånger om året minst. Där visar jag upp stora delar av Mary Kays produktsortiment. Idag var det med jultema och jag bjöd på glögg och julgodis till julmusiken i bakgrunden. 

  
Det brukar alltid vara så trevligt på dessa tillställningar. Glada kunder och bra energi och samma sak även idag. Produkterna hade jag bland annat dukat upp på vår köksö och glad är jag för att vi har den, för det blir så bra. Man får plats med så mycket på den.    
  
Nu är jag trött och har parkerat mig i soffan. Godkväll på er! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats